REburn REwards!

A partir d'ara, tots els teus entrenaments tenen recompensa!

Continua desafiant-te, superant-te i avançant mentre vas sumant sessions reburn, perquè incorporem recompenses per arribar a completar:

30 sessions -> SILVER REBURNER
60 sessions -> GOLD REBURNER
120 sessions -> DIAMOND REBURNER

En arribar a cada xifra, entraràs a formar part del team de reburners que ho ha aconseguit i guanyaràs la samarreta de l’equip, a més de regals exclusius!

ARE YOU READY?

QUANT TRIGARÀS A TENIR LES 3?!

SILVER REBURNER

Quan realitzis 30 sessions de Reburn formaràs part dels Silver Reburners i t'emportaràs una Samarreta Silver de regal del teu equip!

GOLD REBURNER

Quan arribis a 60 sessions de Reburn, et convertiràs en un Gold Reburner i t'emportaràs una Samarreta Gold de regal i a més a més una Setmana Gratis de Reburn* per a convidar a qui vulguis!

DIAMOND REBURNER

Si arribes a les 120 sessions de Reburn passaràs a formar part de l'exclusiu Team Diamond Reburner i t'emportaràs una Samarreta Gold i 1 Quota de Regal*!

CONDICIONS

Totes les sessions realitzades a partir del dia 1 de juny comptabilitzaran per al REburn REwards, no cal que t’amoïnis en inscriure’t, només cal que vinguis a fer la teva sessió!

No hi ha data límit per aconseguir la teva samarreta.

*La Setmana Gratis de regal per als Gold Reburner és una setmana per a convidar a la persona que vulguis durant 7 dies consecutius des que es fa la reserva de la primera sessió de regal. Aquestes sessions s’hauran de reservar a la Recepció del Club.

**La Quota de Regal per als Diamond Reburners correspondrà a una quota/servei igual al que tinguin contractat fins al moment.

Els usuaris que accedeixin a través de Plataformes externes, gaudiran de la samarreta però no dels regals addicionals i exclusius.

Coneix totes les novetats i horaris de Reburn!

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!