Repte Personal

de l'1 de febrer al 31 de març

EN QUÈ CONSISTEIX EL REPTE?

Hem creat un Repte Personal de 21 dies amb el que t’ajudarem a crear nous hàbits saludables, assoliràs els teus objectius i a més, a més, t’emportaràs una recompensa!

Tens fins al dia 8 de març per inscriure’t!

COM HO FAREM?

T’ho expliquem pas a pas:

1. Demanar hora a recepció pel teu Assessorament Inicial.

2. Assessorament inicial: En funció del teu cas particular, el tècnic t’indicarà de forma personalitzada l’entrenament més adient per a tu, així com les classes que et recomana per aconseguir els teus objectius.

*Com complement al teu repte (opcional i gratuït), et farà un estudi de la teva composició corporal inicial amb la tanita (bàscula de bioimpedància), on prendrà nota del teu Pes total, IMC, percentatge de Greix, i el teu pes muscular. També, farem un test en funció del teu objectiu per veure la teva condició física inicial.

Tota aquesta informació anirà indicada a la targeta del repte que et donarà el tècnic en finalitzar l’assessorament.

3. Targeta Repte: Al darrere de la targeta tindràs un resum del teu assessorament inicial i, també, anotades les activitats proposades (per exemple fer classes de Bodypump, Core i Fitness). Aquesta targeta l’hauràs de portar perquè el tècnic/a i/o monitor/a et fiqui un segell cada cop que finalitzis un dels teus entrenaments pautats. Recorda que hauràs de fer un mínim de 3 sessions a la setmana i només et marcarem una sessió per dia.

*Com complement al teu repte, et proposem realitzar una sessió gratuïta al nostre ReburnPutxet.

4. Entrega de Targeta del Repte: un cop finalitzat el teu repte, 21 dies des del dia que vas fer l’assessorament, hauràs de presentar la teva targeta omplerta en un segon assessorament per tal de poder fer la seva validació corresponent i fer-te l’entrega dels teus premis!

QUÈ GUANYO SI COMPLETO EL REPTE?

En finalitzar el Repte de 21 dies no només hauràs guanyat en salut; hauràs creat un nou hàbit saludable, hauràs assolit els teus objectius i també hauràs guanyat una samarreta exclusiva del repte 21 dies!

I a més, si has fet els complements del Repte (mesuraments corporals + test (inicial i finals) i una sessió de reburn) et regalem una invitació que podràs fer servir per convidar a qui més estimis a Putxet o a Reburn!

Demana hora a recepció

Recorda portar la teva Targeta del Repte

Entrega la teva targeta i emporta’t els teus regals!

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!