Probiome Peel – Essencia Putxet

Nou i Exclusiu Tractament Facil

Entrem al mes de febrer, i després del fred d’aquests últims dies, i aprofitant que els mesos d’hivern són els millors mesos per cuidar i mimar la nostra pell facial, per la menor exposició solar, volem presentar una nova línia TOP per cobrir i treballar les necessitats de la pell del rostre en els diferents fronts oberts que podem apreciar.
El nou i exclusiu tractament facial PROBIOME, és una línia professional de peelings químics, que accelera la regeneració de la pell i restaura el microbioma cutània (ecosistema invisible de conjunt de microorganismes, fonamentals per la nostre salut cutània. Mantenir-lo equilibrat és crucial perquè actuï com una línia de defensa davant d’agressions externes, i potenciar la capacitat de la pell per recuperar-la). 
 
Amb resultats visibles des del primer dia, aquest exclusiu tractament facial, adapta aquests 5 peelings altament eficaços formulats amb una combinació específica, per adaptar-se a les necessitats de cada tipus de pell. Un tractament personalitzat, avançat, segur i de fàcil aplicació, que permet una excel·lent regeneració cutània.
 
El tractament és vàlid per fer una sola i única sessió de 60 min, amb uns resultats espectaculars i visibles des de la primera aplicació, fins al tractament de xoc de 3 a 6 sessions per poder treballar més a fons el que més ens preocupa de l’aspecte del nostre cutis.
Veniu a informar-ho sense cap mena de compromís, i fem el diagnòstic previ gratuït per saber quin de tots és el més adequat per treure el màxim partit al tractament.

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!