Prepara’t per al Desafiament de Guerrers

Prepara't per al Desafiament de Guerrers amb les nostres sessions d'entrenament Outdoor

T’agrada l’esport i l’aventura? Si és així, no et perdis aquesta oportunitat única de preparar-te per a la carrera OCR Desafiament de Guerrers amb les nostres dues sessions d’entrenament Outdoor!

Des de PutxetSport t’hem preparat aquestes dues sessions d’entrenament a la platja de l’Espigó del Gas els dies 15 i 29 d’abril a les 9 del matí. No importa si ets soci o no, tots són benvinguts!

Què és la carrera OCR Desafiament de Guerrers?

La carrera OCR Desafiament de Guerrers és una carrera d’obstacles que desafia les teves habilitats físiques i mentals. Amb més de 30 obstacles, incloent-hi murs, rases de fang, rampes, xarxes i cordes, la carrera posarà a prova la teva resistència i capacitat per a superar qualsevol repte.

Però no et preocupis, som aquí per a ajudar-te a preparar-te per a aquest desafiament! Les nostres sessions d’entrenament Outdoor t’ajudaran a millorar la teva força, resistència i flexibilitat, la qual cosa et permetrà enfrontar la carrera Desafiament de Guerrers amb confiança i èxit.

Beneficis de les sessions d'entrenament Outdoor

Les sessions d’entrenament Outdoor que oferim en PutxetSport tenen molts beneficis, entre els quals destaquen:

  • Entrenament a l’aire lliure: els nostres entrenaments a l’aire lliure són una excel·lent manera de gaudir del sol i l’aire fresc mentre et poses en forma.
  • Millora la salut física: l’entrenament Outdoor combina exercicis de força i resistència, la qual cosa t’ajuda a tonificar els teus músculs i cremar greix. A més, entrenar a la platja millora la resistència i la capacitat cardiovascular.
  • Millora la salut mental: l’exercici a l’aire lliure també millora el teu estat d’ànim i redueix l’estrès. La combinació de l’aire fresc, el sol i l’activitat física allibera endorfinas, la qual cosa augmenta la sensació de benestar i felicitat.
  • Entrenament personalitzat: els nostres entrenadors personals altament capacitats poden adaptar les sessions d’entrenament a les teves necessitats i nivell d’habilitat, la qual cosa et permet aprofitar al màxim el teu temps d’entrenament.

Inscriu-te avui mateix!

No esperis més per a inscriure’t en les nostres sessions d’entrenament Outdoor!

Uneix-te a nosaltres i prepara’t per al Desafiament de Guerrers!

No perdis l’oportunitat de posar-te en forma mentre gaudeixes de l’aire lliure.

Recorda, si ets soci, el preu de les dues sessions d’entrenament és de 12,50€ i si no ets soci, el preu és de 18,50€.

Si només pots venir a una sessió el preu és de 8€ i si no ets soci de 12€.

Una inversió en la teva salut i benestar que val la pena fer!

Per a inscriure’t, només has de contactar amb nosaltres visitant les nostres instal·lacions en PutxetSport.

No perdis l’oportunitat de preparar-te per al Desafiament de Guerrers amb les nostres sessions d’entrenament Outdoor!

En conclusió, les nostres sessions d’entrenament Outdoor són una excel·lent manera de preparar-se per a la carrera OCR Desafiament de Guerrers i millorar la salut física i mental en general. Esperem veure’t en les nostres sessions d’entrenament i no dubtis a contactar-nos si tens alguna pregunta o inquietud.

 

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!