Nova Sala de Cardio

ENCARA NO HAS VINGUT A VEURE-LA? VINE I GAUDEIX DE LA NOSTRA SALA DE CARDIO TOTALMENT RENOVADA!

Un espai per a tothom.

Podràs trobar tot l’espai que necessites pels teus entrenaments lliures, entrenaments functionals i entrenaments personals.

Trobaràs una instal·lació completament renovada amb dues noves columnes anomenades Queenax, on distribuïm una sèrie d’estacions de treball, i disposarem del material més innovador i nou com per exemple:

el MiniTramp amb una estructura semblant a un trampolí per treballar exercicis de força, agilitat i cardio amb la pilota medicinal.

l’ Up Strength, una màquina d’entrenament en suspensió amb corretges independents.

les Fixed Parallels (barres paral·leles), ens permetran incloure exercicis de cal·listènia als nostres entrenaments.

el Torso Trainer, una barra ajustable i versàtil per treballar diferents exercicis de força.

el Crosscore System, diferents elements per treballat el centre del nostre cos, tant de forma analítica com de forma integrada amb altres moviments i exercicis.

el Plyometric Platform, una plataforma ajustable, dissenyada per a realitzar moviments amb salts.

el Super Functional, una barra en suspensió que permet treballar diferents tipus de moviments.

MiniTramp
Up Strength
Fixed Parallels
Torso Trainning
CrossCore
Plyometric Platform
Super Functional
Previous slide
Next slide

També trobareu tres espais ben delimitats a tota la sala:

Un espai per a fer entrenaments sobra gespa artificial amb marques a terra indicant una distància de 10 metres, perfecte per a fer esprints, salts de longitud, pliomètries, etc.

Un espai dedicat per a fer entrenaments més functionals i/o per a realitzar entrenaments personals amb les dues columnes Queenox (abans comentades) i les noves màquines functionals que hem incorporat.

No ens oblidem de l’espai dedicat a les nostres noves màquines cardiovasculars. Aquestes màquines disposen d’una gran pantalla on podreu fer un seguiment del vostre entrenament, veure la TV, escoltar la vostra música a l’Spotify o veure un capítol de la vostra sèrie favorita a Netflix.

La nostra estructura d’Exigo (entrenament functional) no ha desaparegut! La podeu trobar a la zona outdoor de la nostra sala cardiovascular.

Deixa de llegir i vine a veure-la, els nostres tècnics estaran encantats d’ensenyar-te-la i explicar-te totes les novetats!

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!