Intensiu de Natació 2023

DEL 26 DE JUNY AL 28 DE JULIOL

Aprendre a nedar és una habilitat vital per a qualsevol nen!

 I no hi ha millor moment per començar a ensenyar-los que durant l’estiu, quan poden gaudir de l’aigua i el sol. A PutxetSport, estem molt contents d’anunciar que ja estan obertes les places per al nostre Intensiu de Natació de 2023.

Durant quatre setmanes al juliol, oferim grups de dos dies a la setmana per a nens i nenes de entre 2 i 15 anys. Els nostres experimentats i dedicats entrenadors de natació estan preparats per ajudar que el seu fill o filla aprengui les habilitats necessàries per sentir-se segur i còmode a l’aigua. Des dels conceptes bàsics de flotació i respiració fins al perfeccionament dels estils de natació, els nostres instructors adaptaran les lliçons a les necessitats i habilitats de cada grup d’edat i nivell.

intensius natacio

DEL 26 DE JUNY AL 28 DE JULIOL

A més de ser divertit i refrescant, la natació és una excel·lent manera perquè els nens desenvolupin habilitats importants per a la vida, com la confiança, la coordinació, l’equilibri i la resistència física. També pot ser una gran manera perquè els nens socialitzin i facin nous amics. I tot això mentre gaudeixen d’un dia a la piscina!

El nostre Intensiu de Natació 2023 té un preu de 73,50 € per als socis i 90,21 € per als no socis, que inclouen les lliçons de natació i un ambient segur i divertit perquè el seu fill aprengui.

Visita les nostres instal·lacions en persona per parlar amb el nostre personal, veure les nostres instal·lacions de primera mà i inscriure el seu fill/a al nostre curset.

No perdi l’oportunitat d’ensenyar al seu fill o filla una habilitat inestimable mentre gaudeix d’un estiu ple de diversió. Inscriviu-vos avui mateix al nostre Intensiu de Natació 2023!

INTENSIU NATACIÓ

2 - 3 ANYS / P3 - P4

5 - 6 ANYS / 7 - 9 ANYS

10 - 15 ANYS

El preu mensual és de 73,50 € per a abonats | 90,21 € per a no abonats.

Cursets de 2 dies a la setmana.

Totes les sessions de natació infantils tenen una durada de 45 minuts.

Vols més informació?

Deixa’ns el teu e-mail i ens posarem en contacte amb tu!

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!