Coneix l’app de The Club Padel!

Reserva pista fàcil i ràpidament

Tal com us vam anunciar, les nostres pistes de pàdel ara són The Club Padel Putxet. Doncs a partir d’aquest dijous 1 de desembre, venir a jugar-hi serà més ràpid i fàcil de gestionar que mai amb l’aplicació mòbil que et presentem,

Dins de la nova app del centre, Putxet Sport Plus, podràs accedir a l’app de The Club Padel, que et permetrà gestionar les reserves per les pistes de pàdel i molt més.

  • Si ets abonat de PutxetSport, durant les pròximes hores rebràs un email a la teva adreça de correu electrònic* (on enviem les comunicacions habituals del centre), amb les indicacions per accedir a la plataforma. Així enllaçarem el teu perfil nou de The Club Padel amb el teu compte d’abonat de Putxet i podràs gaudir dels avantatges de ser-ho. Com el 50% de descompte en la tarifa de lloguer de pistes (4,5 € l’hora per persona) o la possibilitat de reservar pista 4 dies abans, 24 hores més que els no abonats.

*Si no reps aquest mail d’accés, revisa si t’ha entrat a spam o correu brossa i si no és així, escriu-nos per poder solucionar-ho, ja que no podràs tenir els avantatges dels abonats si no has realitzat l’accés d’aquesta manera.

  • Si no ets abonat, pots descarregar-te l’app The Club Padel i crear-te un perfil directament des d’aquesta. Fet això, podràs gestionar el lloguer de pistes de manera ràpida i fàcilment. Recorda que la tarifa de no abonat és de 9 € l’hora per persona.

Passos a seguir:

Per poder començar a utilitzar-ho, busca l’aplicació The Club Padel a PlayStore (Android)  o App Store (Apple) del teu dispositiu mòbil i descarrega-la. A partir de llavors, podràs accedir al teu perfil, tant clicant directament en aquesta aplicació, com des del menú de l’inici dins de l’app de PutxetSport.

Un cop dins el teu perfil, a la pantalla d’inici veuràs l’opció de llogar una pista i també, si hi ha partits oberts, als quals et pots unir.

T’ho ensenyem a la imatge:

app the club padel

Clicant a “reservar pistes”, et dirigiràs a un cercador amb diverses caselles per omplir, que et permetran veure la disponibilitat de les pistes i tramitar la teva reserva. Serà en la primera opció, on podràs escollir entre les nostres diferents localitats. Si vols reservar a PutxetSport, hauràs de marcar l’opció “Centre Putxet”. Per descobrir les altres localitats que també podràs reservar des d’aquest apartat aviat, clica aquí.

Et recomanem que quan accedeixis al teu perfil acabis de completar les teves dades, el teu nivell i la teva disponibilitat horària perquè et notifiquem els partits oberts que et puguin interessar amb el nou Sistema Play!

Mètode de pagament:

A més a més, amb la nova app, la tramitació del pagament es farà des de la mateixa aplicació. Podràs escollir si vols abonar la totalitat del preu de la pista o bé, si vols obrir la partida i que cada jugador que s’uneixi, aboni la seva part. Recorda que el preu variarà segons si ets abonat o no de PutxetSport, com t’hem explicat en el punt anterior.

Si esculls pagar el total del preu de la pista i ets abonat, en cas que un dels jugadors no ho sigui, a l’entrada al centre haurà d’abonar la diferència (4,5€) a la recepció.

Un cop tancada la reserva, rebràs un email de confirmació a la teva adreça electrònica i també apareixerà el partit programat en el teu perfil de l’app The Club Padel.

Si ara mateix, abans del canvi, havies guardat diners en el moneder virtual de PutxetSport per reservar les pistes de pàdel, hauràs de notificar-ho a la recepció del centre i se’t traslladaran a la nova plataforma perquè els puguis utilitzar.

Cancel·lacions i condicions:

Si vols cancel·lar la teva reserva, hauràs de trucar a la recepció del centre (931 151 990). Haurà de ser amb un mínim de 24 hores d’antelació per recuperar els diners.

En cas d’haver d’anul·lar per males condicions meteorològiques, es tornarà l’import abonat al comunicar-ho trucant al centre.

Recorda que si una partida oberta no es tanca 24 hores abans, s’anul·la automàticament.

Els diners que es retornin en aquests casos, se’t guardaran al saldo del teu perfil de The Club Padel per a la pròxima reserva. 

Els entrenaments personals i les classes de pàdel es gestionaran com fins ara a través del mateix entrenador o via email a padel@putxetsport.com.

Si tens algun dubte, pregunta’ns a la recepció del centre o bé a padel@putxetsport.com.

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!