Casal d’estiu 2024

REUNIÓ INFORMATIVA VIA ZOOM DIMECRES 8 DE MAIG A LES 18H

A continuació teniu els enllaços per accedir a la reunió informativa del casal i a la sessió de dubtes i consultes.

Arriba el nostre Casal d'estiu 2024, inscriu-te ja i ofereix als teus fills unes vacances molt divertides!

Durant 7 setmanes, del 25 de juny al 9 d’agost, oferim un entorn segur i estimulant on els teus fills poden continuar creixent i aprenent de manera integral. Amb un enfocament en el desenvolupament cognitiu, motriu i actitudinal, les nostres activitats educatives, lúdiques i d’oci inclouen jocs, esports, manualitats, música i més.

El nostre equip altament capacitat guiarà a cada nen segons les seves necessitats individuals per assegurar la seva millor experiència! No et perdis aquesta oportunitat d’oferir als teus fills unes vacances inoblidables.

-5% DE DESCOMPTE ADDICIONAL PER GERMÀ

Preparat per a passar-ho d'allò més bé?

Al campus d’estiu realitzarem una gran varietat d’activitats, entre elles esports col·lectius i individuals com el pàdel, futbol, bàsquet…

També hi haurà jocs per a fomentar la participació i el treball en equip, dinàmiques grupals per a potenciar la sociabilitat i la cooperació, i activitats aquàtiques com la natació i jocs d’aigua.

A més, entre d’altres activitats també s’oferiran tallers de manualitats, dansa i s’organitzaran sortides i excursions per a explorar nous llocs i viure noves experiències.

Tota la informació detallada la podeu trobar i descarregar a continuació.

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure’ns a casal@putxetsport.com.

Vols treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i el teu CV i, si tenim alguna oferta disponible, ens posarem amb contacte amb tu!